Lajm

Para se ta martosh bijën tënde , ulu dhe tregoji atij zotëriut, bile gjith familjes, se sa me mund që e ke rritur dhe sa vëѕhtirë qenka të ia jaрësh dikujt tjetër.

Tregoju se kur ka pasë provim bija yte dhe se nëse se ka kaluar provimin, ti ke qarë bashkë me te!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Tregoju që s’kanë aspak të drejtë ta urdhërojnë me gisht dhe ta komandojnë me punë që asaj nuk i takojnë si grua./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Tregoju se ajo nesër edhe tek ju do flasë do shpreh mendimin e saj të lirë.Tregoju se nuk do të dijë të heshtë nëse i bëhet padrejtësi në çfarëdo aspekti qoftë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet