Lajm

Kosovarja e varur nga bixhozi ia merr 300 mijë franga 80-vjeçarit në Zvicër

Një grua, që tani është në moshën 35-vjeçare, e cila është përgjigjur për mashtrim para Gjykatës Penale të Lucernit, ka përfituar nga zemërmirësia e një të moshuari/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ajo ka marrë nga ai gjithsej 278.800 franga dhe i ka shpenzuar ato në kazino, në vend që t`i përdorte për qëllimet për të cilat i kishte marrë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Prokurori kërkon një dënim me tre vjet burg për të akuzuarën, nga e cila ajo duhet të vuajë një vit burg efektiv, shkruan Aargauer Zeitung/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet