Lajm

Konkurrentja e Përputhen shtatzënë për herë të parë…

Konkurrentja e Përputhen shtatzënë për herë të parë…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Rrugëtimi i saj në emisionin “Për’puthen” ishte shumë i shkurtër. Ajo e mori vetë vendimin për t’u larguar nga emisioni dhe tregoi se kishte gjetur dashurinë jashtë “Për’puthen”,nëse jeni të interesuar me tepër hap market1ngun poshtë menjeher shfaqet v1deo…..