Lajm

Fermeri nga Kosova që kultivon 500 dele (Video)

Familja e Ramadan Zeqirajt nga fshati Studenicë e komunës së Istogut, tradicionalisht mbarështojnë tufën e racës autoktone të deleve Balusha./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Si veçori e kësaj race është se, kokën e ka të mbuluar me ngjyrë të zezë deri në qafë dhe trupi i saj me ngjyrë të bardhë.Mbi 290 krerë nga tufa prej/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

500 krerëve sa ka aktualisht kjo familje janë të kësaj race, ndërsa të tjerat janë të racës Bardhoka./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet