Lajm

Burri 93 vjeç ndahet nga gruaja 86 vjeçe: Kam gjetur një tjetër s’të dua ty më plakë,Ku po shkon bota?

Ndërkohë bashkëshortja e tij nuk e ka marrë aspak mirë. Në fillim 86-vjeçarja nuk ka pranuar që të ndahet nga i shoqi në mënyrë konsensuale. Por më pas i është nën shtr uar pr es ionit të ish-partnerit dhe ka pranuar të di vo rcohet./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Të enjten e kaluar, në gj yk atën ci vile Aretine, u mor vendimi i përbashkët që t’i jepnin fund martesës së tyre të gjatë. Që në fillim 93-vjeçari ka qenë /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

i vendosur për ndarjen nga ish-gruaja e tij. “Dua lirinë time, dua të rindërtoj jetën time”, i ka thënë pensionisti avokatit, Marco Acquisti, kur ka shkuar në studionin e tij për të nisur procedurat për di vorc./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet