Lajm

Burrat str’esojnë gratë e tyre 10 herë më shumë se fëmijët

Por, siç mund ta i magjinoni, kjo nuk ndodh, ose më saktë jo gjithmonë. Gruaja, nëna, gruaja dhe punët, e gjejnë veten me një peshë të jas htëzakonshme mbi su pet./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në një ditë dhe për të gjitha ditët e jetës së saj, që kur ajo filloi një familje, ajo është “e detyruar” të kujdeset për gjithçka: rregullimi i shtëpisë, gatimi, hekurosja, marrja e fëmijëve të saj në shkollë në vend se noti apo vallëzimi ./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Përveç kësaj, ajo duhet të punojë, të kujtojë të gjitha angazhimet në shtëpi dhe jo shtëpiake, të bëjë p azar, të hedhë pl ehrat dhe, nëse një mik me 4 këmbë gjithashtu jeton në shtëpi, nxirre jashtë të paktën dy herë në ditë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet