Lajm

250 euro grami: Bima më e shtrenjtë në botë, ndodhet në Kosovë

Lule shafrani, e cila vlerësohet si një prej erëzave më të shtrenjta në botë 250 grami, kultivohet edhe në Kosovë. Kjo lule, përpunimi i së cvlerësohet se ,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kjo bimë është unike, duke kombinuar shijen fantastike dhe përfitime të mëdha shëndetësore.Shafrani është një lule ngjyrë vjollce që vjen nga familja/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Iridaceae, në brendësi të së cilës gjenden tre fije të verdha të quajtura mashkullor dhe tri stigmat të kuqe, të cilat e përbëjnë edhe pjesën kryesore të kësaj luleje./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet