Lajm

U shpall i pafajshëm pas 25 vitesh bu.rg, reagimi prekës i të dë.nuarit do t’ju perlote

U shpall i pafajshëm pas 25 vitesh bu.rg, reagimi prekës i të dë.nuarit do t’ju perlote

Daniel Villegas u shpall i pafa.jshëm më 6 tetor të vitit te kaluar dhe në videot e publikuara në hrdrintr .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…