Lajm

Mbi 2 mijë eυro pagë mυjore, ishulli i mrekυllueshëm kërkon pυntor…

Mbi 2 mijë eυro pagë mυjore, ishulli i mrekυllueshëm kërkon pυntor…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Puna ofrohet për barinj të interesuar për ruajtjen e një lloji të rrallë të deleve skoceze me emrin orkni..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve