Lajm

Kur infermieret rregullojnë dhomën e të ndjerit gjejnë një letër që ta prek shpirtin: Kam një amanet për fëmijët që nuk vinin të më takonin

Dha shpirt i vetëm në azil/ Kur infermieret rregullojnë dhomën e të ndjerit gjejnë një letër që ta prek shpirtin: Kam një amanet për fëmijët që nuk vinin të më takonin

Mark Filister ishte njës i moshuar që ndërroi jetë i vetëm nës azil. Gjatë gjithë kohës që ai qëndroi në azil askush nuk shkoi për ta vizituar..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…