Lajm

Ishin me mision në Afrikë, murgeshat shqipëtare u kthyen shtatzënë

Ishin me mision në Afrikë, murgeshat shqipëtare u kthyen shtatzënë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Mediat dhe hetuesia shkruajnë se murgeshat kanë mbetur shtatzënë gjatë misionit që kanë kryer në Afrikë..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…