Lajm

A është i nevojshëm ndërtimi i ‘Autostradës së Dukagjinit’

A është i nevojshëm ndërtimi i ‘Autostradës së Dukagjinit’/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Autostrada që lidh qytetet Istog-Pejë-Deçan-Gjakovë dhe Prizren, apo siç njihet ndryshe “Autostrada e Dukagjinit” është paraqitur në Projektligjin e buxhetit për vitin 202 .…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet