Lajm

Κlientί harroi një çantë në restorant, pronαri nuk e besοn dot atë që sheh kur e hap

Κlientί harroi një çantë në restorant, pronαri nuk e besοn dot atë që sheh kur e hap/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Pushimet e këtij dimri mund të kishin qenë ato ndër më të këqijat në jetën e një biznesmeni nga Latina..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…