Lajm

Ηabit grυaja në gjγkatë: “Dua DlV0RC sepse bυrri nuk më bέrtet dhe nuk më…, është rob kοt

Ηabit grυaja në gjγkatë: “Dua DlV0RC sepse bυrri nuk më bέrtet dhe nuk më…, është rob kοt/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Aharoi Aviti nga India kohët e fundit bëri kërkesë për divorc në një gjykatë, me pretendimin se burri i saj e do shumë atë..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…