Lajm

Zbulohet ama neti i cuditshem që la Enver Hoxha para se të vd iste, ja çfarë i tha të birit

Zbulohet ama neti i cuditshem që la Enver Hoxha para se të vd iste, ja çfarë i tha të birit

Djali i ish-udhëheqësit kom unist Enver Hoxha ka rrëfyer ama netin e fundit që i dha babai i tij 9 ditë para se të vd iste..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…