Lajm

Vali Corleone: Më duhen 8 persona me shku në Hënë, “Do ua paguaj unë shpenzimet!”

Vali Corleone: Më duhen 8 persona me shku në Hënë, “Do ua paguaj unë shpenzimet!”/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Vali Corleone një miliarder Shqiptar kërkon 8 persona për ta shoqëruar atë në një fluturim turistik për në Hënë në vitin 2023..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…