Lajm

Ultimatum për Vuçiq: Nëse Serbia kërkon ndarjen e Kosovës, atëherë ne do të kërkojmë kthimin e trojeve tona nga Nishi e

Përshendetje miqt e mi ku do që jeni në këto momente brenda dhe jashtë atdheut mirë së ju gjejë. Duke pa gjendjen aktuale ku gjendet vendi Rep./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

e Kosovës, nuk munda të jem i heshtur karshi gjendjes aktuale dhe rreziqeve që po i kanosen vendit dhe mu për kete ndiva obligim moral e kombetar ta nderpres çkyqjen nga rrjetet sociale ku pata vendos të pushojë për të marr energji të reja për veprim./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet