Lajm

Të fshehura për vite dhe të mbuluara me pluhur – 174 vetura klasike do të dalin në ankand në

Të gjithë të interesuarit kanë mundësinë të shohin drejtpërdrejt të gjitha veturat që shkojnë në ankand në Londër. Dhe ky është padyshim një rast që nuk ndodh shpesh./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Deri në 174 vetura dalin në ankand dhe shumica e tyre do të dalin në shitje me çmime shumë më të larta pas një rinovimi të plotë.Videoja e publikuar nga vetë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“autosalloni” tregon qartë se çfarë lloj veturash klasike janë.Porsche 911, BMW M5, Mercedes SL dhe W123 dhe Nissan 300 ZX janë vetëm disa nga veturat që shumë koleksionistë i duan./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet