Lajm

Shteti i ‘U 8F *O’-ve, 10% e popullsisë së këtij vendi pretendon se i ka parë të paktën një herë

Shteti i ‘UFO’-ve, 10% e popullsisë së këtij vendi pretendon se i ka parë të paktën një herë//Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Së fundmi kjo çështje është kthyer në “rend dite” pasi po publikohen shumë teori dhe përvoja nga njerëz që pretendojnë se kanë parë UFO, ose që kanë komunikuar me ta..…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet