Lajm

“Shifra marramendëse donacion për Kosovën vetëm për këtë projekt vjen nga Zvicra“!

“Shifra marramendëse donacion për Kosovën vetëm për këtë projekt vjen nga Zvicra“!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Sipas një komunikate të Ministrisë së Financave, ky program pritet të finan,cohet nga Qeveria Zvicerane me rreth 20 milionë franga zvicerane mbi 18 milionë euro dhe do të zhvillohet në tri faza, ku faza e parë, nga viti 2021 deri 2025, është rreth 8.5 milionë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet