Lajm

Njoftim me rëndësi për ata që pritet t’i nënshtrohen testit teorik për patent-shofer

Ministria e Infrastrukturës ka njoftuar se zëvendësministri Hysen Durmishi do të mbajë nesër konferencë për media./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Sipas njoftimit të kësaj ministrie, kjo konferencë ka për qëllim f n pamjetunksionalizimin e E-testimit -pjesa teorike në gjithë gjitha qendrat e patentë-shoferëve, në territorin e Republikës së Kosovës./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Projekti ka filluar së implementuari në njësinë në Prishtinë, tani jemi në fazën finale që ta jetësojmë në gjitha njësitë për patentë- shofer në Republikën e Kosovës (Gjilan, Ferizaj, Prizren, Gjakovë, Pejë dhe Mitrovicë) dhe jemi në rrugë të mbarë për të funksionalizuar në tërësi projektin e “E-Testimit”/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet