Lajm

Një Asteroid Që Ka Gjasa Ta Go Dasë Tokën, Ja Çfarë Thonë Shkencëtarët

Asteroid 2018VP1 është shumë i vogël, afërsisht 6.5 metra dhe nuk paraqet asnjë kërcënim për Tokën. Nëse do të hynte në atmosferën e planetit tonë, ai /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“NASA është drejtuar nga Kongresi për të zbuluar 90% të asteroideve të tokës. Bazuar në 21 vrojtime që zgjasin 12.968 ditë, agjensia ka përcaktuar asteroidin. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ndoshta nuk do të ketë një ndikim të thellë. Mundësia që ajo të na godasë është vetëm 0.41%, tregojnë të dhënat”, thuhet më tej nga shkencëtarët./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet