Lajm

Nëse E Gjeni Gruan Në Foto Për 5 Sekonda, Inteligjenca Juaj Është Për T’u Admiruar

Testoni sytë tuaj me veprën e artit të realizuar nga artisti gjerman Jorg Dustervald, i cili është i specializuar në këtë lloj arti. Kjo e fundit është një ndër veprat e krijuara në mënyrë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Jorgu duke postuar këtë foto i ka kërkuar përdoruesve të rrjeteve sociale të gjejnë gruan e fshehur te pema, duke e kthyer në një test viral për sytë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Për të marrë pjesë në test duhet të zbuloni fotot më poshtë për të parë gruan e fshehur. Vendosu dhe ti për ta bërë këtë test, por kujdes koha është vetëm 5 sekonda për ta zbuluar./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet