Lajm

Me lopën në makinë shkon për të blerë hamburger

Shumë njerëz zgjedhin të marrin kafshët e tyre shtëpiake në makinë, si shoqërues apo pasi nuk kanë se me kë t’i lënë në shtëpi, por kjo video të lë pa fjalë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një shofer në Winsconsi filmoi rastësisht një person që në makinën e tij kishte marrë lopën në sediljen e pasme dhe po qëndronte në parkingun e një restoranti të McDonalds për të pritur porosinë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet