Lajm

Lumturia për gratë fillon në moshën 85 vjeç

Sondazhi mblodhi përvojat e 8,000 njerëzve dhe zbuloi se gjatë jetës gratë, krahasuar me burrat, kanë më shumë probleme shëndetësore, veçanërisht ato që lidhen me sferën e humorit: ankth, depresion, çrregullime të gjumit./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Pothuajse 3 në 10 gra vuajnë nga ajo midis moshës 16 dhe 24 vjeç: 28% e totalit, krahasuar me 16% të burrave. Gjërat përmirësohen pak me kalimin e viteve: midis 45 dhe 54, gjatë menopauzës, rreth një e katërta (24%) vuan ndërsa zvogëlohet progresivisht, duke arritur rreth 14% pas 85 vitesh/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet