Lajm

Ky njeri ka pare diqka qe askush se ka pare deri tani, nxori shpejt kameren dhe ja ku i keni pamjet (VIDEO)

Ky njeri ka pare diqka qe askush se ka pare deri tani, nxori shpejt kameren dhe ja ku i keni pamjet/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ky njeri ka pare diqka qe askush e ka pare, krijesa qe eshte shfaqur ne…. (VIDEO)A mund ta besoni se ky njeri ka pare nji krijes te pa pare, duhet te kemi kujdes ne det…./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet