Lajm

Historia e nuses shqiptare: Ditën e dytë që shkova nuse më thanë, shko mili lopët!

Ishte hera e parë që në vitin e fundit të shkollës së mesme po më rroknin do farë dridhjesh të çuditshme, e që nuk më kishin goditur asnjëherë tjetër./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

I thosha vetes se isha ende tepër e re, për të mos thënë fare e pamësuar dhe tej mase e frikësuar të nisja dashuriçkat e moshës që i takoja, edhe pse shoqet e mia nuk e qanin kokën për gjëra të tilla./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet