Lajm

Goja Ime Mbante Erë Të Keqe Dhe Unë Me Këtë Kurë Zh.du.ka Erën E Keqe Të Gojës Në 5 Minuta

Goja Ime Mbante Erë Të Keqe Dhe Unë Me Këtë Kurë Zh.du.ka Erën E Keqe Të Gojës Në 5 Minuta/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Është krejtësisht normale të zgjoheni në mëngjes me frymëmarrje të keqe. Era e keqe shkaktohet nga ba.kte.ret që mbajnë në gojë gjatë natës. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…