Lajm

Fαmilja në vα .rr. eza tmer rο.n ban orët, ja .çfare. po be.nin …(VIDEO)

Fαmilja në vαrr e za tme rrοn ba norët, ja ç fare po benin …(VIDEO)

Pjesëtarët e një familje janë vënë në qendër të kr iti ka ve pasi vendosën që ta vinin zgarën dhe të shijonin një drekë jashtë në var rez a, mbi një va rr. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…