Lajm

E tepron Valon Syla: Bën hajgare me Kryeministrin dhe gërrnaçin gjerman!

Valon Syla: Bën hajgare me Kryeministrin dhe gërrnaçin gjerman!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Valon Syla një “Analist” i njohur i cili është i njohur për mërgimtarët apo diasporën që ai prap vazhdon ti komenton personat të cilët janë në mërgim./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Nuk është se Valon Syla flet mirë për ta por me fjalët e fundit në postimin e tij ai paksa edhe e teproi./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet