Lajm

E pa dëgjuar! 27 vjeçari do të padisë prindërit se e lindën pa e pyetur

Një i ri 27-vjeçar ka në plan të padisë prindërit e tij, sepse nuk kanë kërkuar mendimin e tij për ta sjellë në jetë.Raphael Samuel, nga Mumbai, /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

India, njoftohet se është pjesë e të ashtuquajturit avokati “pa fëmijë”, i cili beson se fëmijët nuk duhet të bëhen dhe të vuajnë jetën pa dëshirën e tyre./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ai është përshkruar si një ‘antinacionalist’ i cili mendon se prindërit nuk kanë të drejtë të lindin nëse një fëmijë nuk ka rënë dakord të lindëDhe ai po planifikon të ndërmarrë veprime ligjore kundër prindërve, për lindjen pa lejen e tij./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet