Lajm

Burimet serbe: Kurshumlia ka qenë çerdhe shqiptare; Aty ka sunduar vet shqiptari i pastër, Kanë jetuar më të tmerrshmit

Se Toplica e Jabllanica kanë qenë të banuara me shumicë shqiptare, për çudi gjejmë fakte dhe të dhëna edhe te disa autorë serb. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Kurshumlia ka qenë çerdhe shqiptare; në të ka jetuar dhe sunduar vet shqiptari i pastër. Këtu kanë jetuar më të tmerrshmit, drejt me thënë, të pavarur.”/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet