Lajm

Blejnë një qen, por u del dhelpër i gjen belaja banoret e fshatit dhe familjes

Banorët e një fshati në Peru janë habitur kur të gjithë shpendët e tyre janë rrafshuar./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një familje në Peru, e cila mendoi se kishte blerë një qen, shpejt kuptoi se kishte një dhelpër në shtëpi pasi ajo sulmoi kafshët e tjera në lagjen e tyre./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet