Lajm

Ai u fsheh në një shpellë për 25 vjet. Kur panë se çfarë po bënte, mbetën pa fjalë! (VIDEO)

Ai u fsheh në një shpellë për 25 vjet. Kur panë se çfarë po bënte, mbetën pa fjalë! /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Për vite me radhë, ai ndërtoi vende të bukura nga shpellat e errëta ku luan drita dhe format. Ra çdo gjë e bënte me dorë, pa ndihmën dhe mekanizimin e askujt./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet