Lajm

Une jam nga Fshati, dua te punoj dhe ta bej nje ferme, Kush me thote Suksese Zoti u dhashte ate qe u mungon

Une jam nga Fshati, dua te punoj dhe ta bej nje ferme, Kush me thote Suksese Zoti u dhashte ate qe u mungon/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kjo gje nuk me p engon aspak, sepse e dijme qe m entaliteti eshte ashtu qe p aragjykohen njerezit nga fshatrat e posaqerisht femrat..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…