Lajm

Shqiptarja Bën Rrëfimin Rrëqethës: Vjerri I Tha Burrit Tim Se Unë, Kunata Dhe Kunati Kishim Bërë S*Ks Te Ara Me Misër Më Pas Ndodhi Hataja

Në emisionin “Historia ime” në Tv Klan, ka qenë një grua e cila ka rrë.fyer historinë e jetës së saj të dhi mbshme dhe peripecitë që ka kaluar gjatë martesës së parë.

Ajo nuk kishte një jetë të lumtur me burrin. Tentuan të jetonin në Greqi për një jetë të mirë, por ai e tortu ronte atë duke e çuar të jetonte në një kotec me pula në Greqi. Pasi u kthyen nga Greqia ajo filloi të kishte sërish probleme me vjehrrin. Vjehrri e a k u.zoi nusen sikur po e tr adh ëtonte burrin me të vëllain dhe kjo ishte shumë e pa tol erueshme për të dhe vendosi të ndahej.