Lajm

Sa Shpesh Duhet Bëni Dashuri Për Një Lidhje Të Lumtur?

Hulumtimet e fundit, të publikuara në një revistë shkencore Psikologjia Sociale dhe Shkenca e Personalitetit, kanë treguar se çiftet më të lumtura nuk bëjnë dashuri aq shpesh, sigurisht jo çdo ditë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Çiftet më të lumtura kanë marrëdhënie se ks uale një herë në javë, e cila është në kundërshtim me besimin popullor se sa më shumë më mirë.A dëshironi të dini përse është kështu?Shikovid me poshte:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet