Lajm

Rroga 320 € dhe gjithcka e paguar/ Puna e veçantë në ishullin grek, por ja çfarë duhet të bëni

Rroga 320 € dhe gjithcka e paguar/ Puna e veçantë në ishullin grek, por ja çfarë duhet të bëni/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Nëse jeni në kërkim të një pune dhe “rastësisht” jeni dhe edhe mace-dashës, atëherë ka një opsion shumë të veçantë që vjen nga Greqia. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…