Lajm

Nëse Keni Ndonjërën Nga Këto Vetura Mos E Shisni, Sepse Vlera E Tyre Vetëm Do Të Rritet

Thonë se vetura e re humbet një pjesë të konsiderueshme të vlerës së saj menjëherë pas daljes nga ekspozita. Sidoqoftë, ka edhe disa vetura të përdorura, çmimi i të cilave po rritet vazhdimisht./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Nëse drejtoni ndonjë nga këto klasike moderne, mund të fitoni para. Këto janë vetura që deri para disa vitesh shiteshin për një grusht euro, dhe sot ato në disa raste vlejnë dukshëm më shumë se të rejat./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet