Lajm

Lind “djali-ujk”, ka aq shumë qime në trup sa s’i ka as një i rritur

Lind “djali-ujk”, ka aq shumë qime në trup sa s’i ka as një i rritur

Ai ka një fytyrë të adhurueshme, me të cilën të bën për vete, si dhe këmbë të vogla. Fatmirësisht, ai është nëj fëmijë i bukur dhe që gëzon shëndetë të plotë. .…Ndiqni v1deon për të kuptuar më mirë se për qfarë bëhet fjalë hap market1ngunë që shfaqet menjëher posht kësaj edhe shfaqet v1deo mos e humbisnii…