Lajm

Kjo grua na befasoi te gjitheve me ate qe beri pasi qe nuk pranoi të paguajë shtesë për bagazhin në aeroport

Kjo grua na befasoi te gjitheve me ate qe beri pasi qe nuk pranoi të paguajë shtesë për bagazhin në aeroport

Gel Rodriguez, nga qyteti Davao në Filipine, i ishte thënë nga stafi i kontrollit se valixhet e saj ishin shumë të rë.n.da dhe se ajo duhej të paguante për bagazhe shtesë.,nëse jeni të interesuar për më tepër hap market1ngunt posht menjëherë..