Lajm

HABlT Korçari Në SHBA: Kam 5 Makina, Por Nuk Kam Qënë Ndonjëherë I Ιidhur Me Ndonjë Ναjzë – Kush Deshiron..

HABlT Korçari Në SHBA: Kam 5 Makina, Por Nuk Kam Qënë Ndonjëherë I Ιidhur Me Ndonjë Ναjzë – Kush Deshiron../Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Shoqëria ka nisur të drejtohet gjithnjë e më shumë tek të shiturit mend në rrjetet sociale dhe kjo kuptohet fare lehtë nga te/ndenca e postimeve të miqve apo atyre që njohim.Duke parë preferencat e shumicës së vajzave kohët e fundit, një rast i veçantë rrëfehet për redaksinë tonë nga një djalë nga Korça./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet