Lajm

E hap tavanin se dëgjonte zëra të çuditshëm – Tme’rrohet! (Video)

Një plakë nga Nju Jorku dëgjonte zëra të çuditshëm në tavanin e dhomës së saj të gjumit dhe, një ditë vendosi t’i ftojë mirëmbajtësit e shtëpive që ta hapin plafonin/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

. Më herët, Frida Turkmenili (66), kishte parë disa bletë në dhomë dhe i kishte ftuar edhe bletarët, që ta hetojnë rastin, se nga po i vinin ato. Kur e hapin një pjesë të tavanit, vërtetë u desh të intervenojnë bletarët. JU FT OJM TE SHT YPNI VID