Lajm

Djαli ka tυrρ t’ia k ërkοjë dhe pse tre muaj në Iidhje, ajo që bën υαjza na Ië pa fjalë…

Djαli ka tυrρ t’ia k ërkοjë dhe pse tre muaj në Iidhje, ajo që bën υαjza na Ië pa fjalë…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një i ri i ka kërkuar të dashurës së tij “provën e dashurisë” pa e imagjinuar përgjigjen epike të saj.Ata janë në një marrëdhënie prej tre muajsh, por nuk e kanë pasur kontaktin se/ksual akoma/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet