Lajm

Bυrri Kap Mat Grυan PoIice, E Trαdhtοnte Me KoIegun E Punës Që E Kishte Si..

Tradhëtia është një nga format më të qarta se diçka nuk shkon në një marrëdhënie ose thjesht njëri nga partnerët ka probleme dhe drejtohet në krahët e dikujt tjetër.Kësaj radhe rasti vjen nga dy efektivë të policisë që kanë një marrëdhënie të fshehtë jashtëmartesore.

Publikimi i bisedës është bërë në Facebook nga fanpage-i “Lolita”, të cilët kanë shpjeguar se është burri i efektives së policisë që e ka zënë mat gruan e tij me kolegun e punës. Me sa duket Ministria e Brendshme nuk i trajnon shumë mirë policët.Shikovid me poshte: