Lajm

”As mos i tallni dhe fyeni”/ Infermierja publikon foton e duarve gruas së moshuar dhe pyet: Më thoni çfarë shikoni, ju detajin e veçantë?

Punonjësit e spitaleve, shtëpive të pensionit dhe institucioneve të tjera shëndetësore bëjnë mrekulli çdo ditë. Ata punojnë shumë për të ndihmuar njerëzit të ndihen mirë, dhe kjo shpesh përfshin shumë më tepër sesa kujdesin mjekësor./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Për Brandalyn Mae Porter, një infermiere e shtëpisë së të moshuarve në Shtetet e Bashkuara, kujdesi i mirë për shëndetin fizik dhe mendor të pacientëve është kryesorja. Të moshuarit që jetojnë në ato vende shpesh herë ndihen të vetmuar./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet