Lajm

Βefason Μihrija: Ja Se Kush M’ofroi 1 Milion Euro Për Nje Natë, Por Une Naimin Se Ndrroj As Me… (Video)

Βefason Μihrija: Ja Se Kush M’ofroi 1 Milion Euro Për Nje Natë, Por Une Naimin Se Ndrroj As Me… /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

. Por, në një moment ajo thotë:Mua njëri më ofroi 1 milion dollarë për një natë dhe nuk pranova, si mund të pranoj për vetëm 10 pikë të kësaj loje?”.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…