Lajm

Zvirinë, Fshati Pa Rrugë E Ujë, Banori: Nga Fshat Turistik Jemi Bërë Fshat Humoristik!

Fshati Zvirinë i Bashkisë Maliq, ndodhet buzë rrugës nacionale Pogradec-Korçë ka mbi 450 shtëpi dhe të gjithë banorët merren me kryesisht bujqësi me kultivimin e mollëve, qepëve, patateve dhe fasule/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Prej disa vitesh ky fshat është futur në listën e 100 fshatrave turistikë dhe është në vënë prioritet nga qeveria Rama. Para disa vitesh ka nisur dhe asfaltimi që lidh rrugën nacionale me fshatin, por janë bërë vetëm 400-500 metra dhe rruga është ndërprerë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet