Lajm

Si të flini: Mjeku shpjegon pse nuk duhet të flini kurrë lakuriq

Higjiena e gjumit ka tërhequr shumë vëmendje në qarqet mjekësore, pasi individët kalojnë një të tretën e jetës së tyre në shtrat/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Besohet se të fjeturit lakuriq mund të përmirësojë cilësinë e pushimit për individët e privuar nga gjumi, si dhe të përmirësojë shëndetin dhe pamjen e lëkurës./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet