Lajm

“Qëndroji larg, je një ped*file”, mbi qindra mama ”sulmojnë” gruan që ushqen me qumësht gjiri djalin 4-vjeçar

Kur bëhet fjalë për ushqyerjen dhe rritjen sa më të shëndetshme të fëmijëve, të gjitha nënat bashkohen në një pikë të përbashkët:qumështi i gjirit është ideali, sidomos gjatë vitit të parë të jetës së një fëmije./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ai përmban vlera të panumërta ushqyese, si 415 proteina dhe thuajse 130 probiotikë që forcojnë sistemin imunitar të fëmijës, ulin rrezikun e prekjes nga alergjitë, sëmundjet e aparatit të frymëmarrjes etj. Por sa duhet të zgjasë ushqyerja me gji? A është normale që një mama të vazhdojë të ushqejë me gji edhe pasi fëmija ka mbushur 2 vjeç?/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet